R&D Engineer – ON HOLD

Home > About us > Career > R&D Engineer – ON HOLD

Spreekt het je aan om een bijdrage te leveren aan de technische ontwikkeling en innovatie van edilon)(sedra BV door het opzetten en uitvoeren van onderzoeksprogramma’s ? 

Dan nodigen we je graag uit bij ons op kantoor voor een gesprek over de functie van:

R&D Engineer, fulltime

Onze afdeling Research & Development zijn 7 medewerkers werkzaam. Door jarenlange ervaring van de medewerkers is er intern veel kennis en kunde aanwezig waar je op kunt terugvallen in de inwerkperiode, maar zeker ook daarna. In deze functie rapporteer je aan de R&D Manager.

Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

R&D
Je identificeert onderzoeksbehoeften en -kansen binnen het R&D-team. Daarna stel je onderzoeksplannen op en bepaalt de benodigde middelen die er voor nodig zijn. Daarnaast voer je onderzoeks-experimenten uit, test je deze en verzamel en analyseer je de data. Je evalueert de onderzoeksresultaten, trekt conclusies en doet aanbevelingen.

Daarbinnen stel je heldere en gestructureerde onderzoeksrapporten en documentatie op. Vervolgens presenteer je de onderzoeksresultaten aan interne teams en externe belanghebbenden en beantwoordt je vragen en geef je uitleg over de uitgevoerde onderzoeken.

Je plant en prioriteert onderzoeksactiviteiten en indien nodig stuur je bij om zo deadlines te halen. Je beheert je tijd en middelen efficiënt om onderzoeksprojecten succesvol en tijdig uit te voeren en af te ronden. Daarnaast houdt je documentatie en onderzoeksdata up-to-date om de voortgang te kunnen bewaken en indien nodig bij te sturen.

Wie zoeken wij?
Je hebt:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau en het is een pre als je een opleiding hebt gevolgd in de technische richting, zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek, informatica, civiele techniek, chemische technologie of technische natuurkunde;
  • Ruime ervaring en trackrecord in een vergelijkbare functie bijvoorbeeld in een industrieel, academisch of onderzoeksgericht werkveld.
  • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar (36 uur per week is bespreekbaar
  • Ervaring met wiskundige- en rekenkundige methoden
  • Uitgebreide ervaring met MS Office (Word, Excel en Powerpoint).

In deze functie zijn (probleem)analytische vaardigheden, het tonen van initiatief , zelfstandigheid, resultaatgerichtheid en goed kunnen samenwerken van groot belang. Je bent stressbestendig en je kunt goed overzicht bewaren over de voortgang van de werkzaamheden. Tot slot vragen wij een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij?
Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden (zowel via onze interne Academy als via externe opleidingsaanbieders), hybride werken, flexibele werktijden, een actieve personeelsvereniging en een prettige werksfeer.

Wie zijn wij?
edilon)(sedra BV is een internationaal leverancier van specialistische spoorsystemen voor treinen, trams, metro’s en kraanbanen. We leggen onze spoorsystemen aan in tunnels en stations of op bruggen, viaducten en overwegen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan spoorsystemen voor industrieterreinen, containerterminals of depots. En dat al meer dan 40 jaar! Wist je dat edilon)(sedra BV het grootste deel van de Nederlandse overwegen waar je dagelijks overheen rijdt geproduceerd en geïnstalleerd heeft?

Interesse?

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden en lijkt het je leuk om onze afdeling R&D te komen versterken? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv. Je kunt het formulier hiernaast invullen of sturen naar: hrm@edilonsedra.com

Voor vragen of meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met onze R&D Manager, T +31 23 531 95 19

Dezevacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 5 MB.
Privacy(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.